Fysio therapie Klomp

Een Hollywood -glimlach heb je snel te pakken

Geplaatst op

De laatste jaren zijn er heel veel behandelingen bij gekomen bij de tandarts die het mogelijk maken om een glimlach te hebben waar je jarenlang plezier van hebt. Na jaren van roken en koffie drinken kan het zo zijn dat ze verkleurt zijn, of dat je misschien na zoveel tijd een paar tanden moet missen. Er zijn een aantal behandelingen mogelijk waardoor dit allemaal teruggedraaid kan worden en jij weer voluit kunt lachen. Lees snel verder in deze blog om meer te weten te komen over deze onderwerpen.

Implantaten 

Met implantaten heb je snel weer een mooie glimlach. Je kunt een groot deel van je tanden laten vervangen met implantaten, maar dit is wel een erg prijzige ingreep. Wat je ook kunt doen is een klikgebit nemen waardoor 4 implantaten in je kaak gemaakt worden en daar wordt dan weer het klikgebit opgezet. Op deze manier is het heel gemakkelijk om je tanden  te krijgen zoals je ze altijd wou. 

Tanden bleken 

Het is mogelijk om witte tanden te krijgen precies zoals je het hebben wilt. De tandarts kan voor jou de tanden bleken met peroxide en dit is een geheel pijnloze ervaring en het gaat ook nog eens een keer gelukkig snel waardoor je al snel kan profiteren van de Hollywood-glimlach die zo mooi wit blinkt. Neem contact op met je tandarts om te weten te komen hoe het precies in elkaar zit.

Onzichtbare beugel 

Vroeger waren een hele grote beugels die je moest dragen omdat je je tanden graag weer recht wilde hebben. Dat kan natuurlijk nu allemaal beter. Zoals bijvoorbeeld de onzichtbare beugel die achter de tanden gaat en waar volwassenen veel profijt van hebben, omdat ze bijvoorbeeld geen zin hebben om met een onzichtbare beugel rond te lopen en op deze manier in de gaten te lopen. De beugel is ’s nachts in te doen en ook weer uit te doen. Er zijn natuurlijk ook permanente beugels, daar kun je het beste je tandarts het een en ander over vragen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om beter lichamelijk in je vel te zitten.

Contactgegevens

Via info @ fysiotherapieklomp.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden