Fysio therapie Klomp

Gietvloer in de fysiopraktijk

Geplaatst op

In een fysiopraktijk staat op nummer één om de patiënten op zo een goed mogelijke manier te helpen. Zo begint het al vaak bij het bouwen van het gebouw en de inrichting van de praktijk. De beste vloer voor een fysiopraktijk is de gietvloer, maar waarom is de gietvloer de beste vloer?

Allereerst kent de gietvloer geen scheuren, randen of groeven. Hij heeft daarbij een antislip laag. Hierdoor kunnen mensen zich eenvoudiger bewegen en zullen ze ook veel minder snel vallen. Het ontbreken van scheuren, naden en groeven maakt het poetsen probleemloos. Geen enkel vuiltje of stofje maakt nog een kans. Zo kan de hygiëne in de praktijk goed behouden worden.

Hygiëne

Ten tweede houdt de gietvloer veel minder stof vast in vergelijking met andere vloeren. Dit speelt in het voordeel voor patiënten met allergieën. Voor hun is de vloer al meteen een betere keuze dan een betonvloer, die in tegenstelling tot de gietvloer erg veel stof vasthoudt, en vloerbekleding. 

Ten derde, is de gietvloer een vloer dat erg stevig is. Gietvloeren gaan niet scheuren zoals een betonvloer. De gietvloer is een heel sterke vloer die zijn sterkte ook blijft behouden. De gietvloer kan wel wat stoten verdragen voordat er krassen opkomen. 

Geluiddempend 

Ten vierde, je zou het misschien niet snel denken, maar de meeste gietvloeren zijn geluiddempend. Dit is ideaal voor een fysiopraktijk. Veel mensen hebben ook rust nodig en de overtollige prikkels aan lawaai kunnen hun terug stress bezorgen. Dankzij de gietvloer blijft het altijd redelijk stil in een drukke ruimte.

Als laatste, is het leuk dat je verschillende kleuren van gietvloer kunt kiezen. Een gietvloer in alle kleuren kun je bekijken bij G-vloeren. Zo krijg jij de mogelijkheid om jouw praktijk echt eigen te maken. Er zijn tegenwoordig erg veel kleuren om uit te kiezen zo kan je de vloer afstemmen op je interieur!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om beter lichamelijk in je vel te zitten.

Contactgegevens

Via info @ fysiotherapieklomp.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden